Home » Individueel Traject

Individueel Traject

VIP – dag Creëer je eigen werk

Z.S.M.

Zelfvertrouwen, Stamina, Moed

Persoonlijke verdieping: wie ben ik, wat is mijn toegevoegde waarde, wat wil ik met mijn bedrijf; leiderschap en scherpe keuzes; beren op de weg opgeruimd.

Heb je het gevoel dat je de focus en de discipline mist om de ontwikkeling van je eigen bedrijf, je eigen werk, door te zetten, je eigen succes te creëren? Mis je het zelfvertrouwen, de stamina, de moed om überhaupt te formuleren welke waarde jij toevoegt? Lukt het je maar niet om dit proces tot een goed einde te brengen? Omdat je maar niet langs die beren op de weg komt… Welkom bij de club! Je bent niet de enige! Niks raars aan. Je bent niet zwak of wat voor andere nare dingen je jezelf dan ook van beticht. Het goede nieuws is dat je zelf in de hand hebt wat je er mee doet. Ik help je hier graag bij.

Een volle dag onderzoeken we wat je gevormd heeft tot die mooie mens die je nu bent. Welke rollen jij in je  leven vervuld hebt en hoe, in welke rollen je schik hebt,  van wie en van wat je energie krijgt, wat je in de weg zit en hoe het te overkomen. Last but not least, onderzoek je  welke onderscheidende waarde je hieruit kunt destilleren.

Ik hou je een volle dag bij de les en loop met je mee in je proces om je aanbodidee handen voeten te geven.

Wat:

1 dag individuele coaching:

  • Jouw onderscheidende en toegevoegde waarde.
  • Jouw favoriete aanbodidee en doelgroep benoemd.
  • Overkomen van je belangrijkste beren op de weg.
  • Plan van aanpak.
  • Maximale aandacht voor jouw persoon.

Mijn belofte aan jou:

Je belangrijkste beren op de weg opgeruimd, je aanbodidee(en) helder, zelfvertrouwen, moed, focus.

Wanneer:

In gezamenlijk overleg.

Locatie:

Amsterdam, nog nader te bepalen

Investering:
Natuurlijk kost deze individuele begeleiding geld.
Je investering voor een dag individuele coaching bedraagt € 690 excl.21% btw.

Ik weet, dat is best een bedrag. Het is echt een investering in jezelf. Dan wil je er ook zeker van zijn dat die investering oplevert wat jij wil. Daarom kom ik graag met je in gesprek. Ik geef je graag vrijblijvend advies wat het beste is voor jou en je (toekomstige) bedrijf. Vanuit daar kunnen we kijken of mijn aanbod daarbij aansluit. Omdat ik wil voorkomen dat je een investering doet die niet past bij jouw behoefte en wensen.

Twijfel je over wat je wil, wat past bij jou, meld je dan ook aan voor een gratis strategiesessie.

Meld je aan: klik hier.


Individueel traject

Je hebt de trainingsdagen gevolgd. EN NU?

Wil je jezelf garanderen dat je wat met de trainingsdagen doet?
Dat je je plan van aanpak uitvoert?
Dat je aan het eind van de rit echt je perspectiefvolle bedrijf hebt?
Wil je bovenop de trainingsdagen persoonlijke verdieping en begeleiding, maximale aandacht voor jouw specifieke punten, jouw persoon?

Wil je dat iemand met je meeloopt bij de ontwikkeling van je eigen bedrijf, kies dan voor het exclusieve individuele traject, een 6-maandenprogramma ‘succesvol je eigen werk creëren’ Z.S.M.

Resultaat: je perspectiefvolle eigen bedrijf

Deze lange intensieve begeleiding bied ik natuurlijk niet voor niets aan. Want hoe ging mijn pad verder….

Je voelt hem vast al…. Alleen losse trainingen brachten mij nog steeds niet wat ik wenste, mijn eigen perspectiefvolle bedrijf, mijn eigen werk gecreëerd. Voor anderen zal training voldoende zijn, voor mij niet. De kennis, de instrumenten die mij aangereikt waren, dreigden in het luchtledige te blijven hangen. Op de een of andere manier had ik simpelweg niet het (zelf)vertrouwen, de stamina en de moed om het geleerde in praktijk te brengen en uit te bouwen. Ik wist hoe het moest, maar ik stokte steeds in mijn proces. Hopeloos werd ik ervan. Van dat gevoel wilde ik af. Een stok achter de deur, dat was wat ik nodig had! Dwingend commitment. Zo gezegd, zo gedaan. Ik organiseerde die stok achter de deur. Een strenge meester (nee, niet díe meester of meesteres…), voor ondersteuning, vertrouwen en advies, zodat ik bij de les gehouden werd. Dit bleek het schot in de roos. Mijn ondernemersreis deed ik nu voor wel 150% en al gaande ruimde ik mijn beren op mijn pad op. Opruimen is eigenlijk niet eens het goede woord. Ik omarmde ze en daardoor losten ze gewoon op. Heel bijzonder. Dat maakt het ondernemerspad zo’n mooie reis!Dit heeft me wel het gewenste resultaat gebracht. Ik run nu mijn eigen perspectiefvolle bedrijf. Met inzet van de juiste marketingstrategie, de marketingpiramide, vanuit de juiste visie en met een stok achter de deur, liet ik niet af en heb ik mijn eigen succes gemaakt.


Heb je het gevoel dat je de discipline mist
om de ontwikkeling van je eigen bedrijf, je eigen werk, door te zetten, je eigen succes te creëren? Mis je het zelfvertrouwen, de stamina, de moed om het proces tot een goed einde te brengen? Welkom bij de club! Je bent niet de enige! Niks raars aan. Je bent niet zwak of wat voor andere nare dingen je jezelf dan ook van beticht. Het goede nieuws is dat je zelf in de hand hebt wat je er mee doet. Ik help je hier graag bij. Ik hou je bij de les, ik ben je stok achter de deur wanneer je die nodig hebt.

Ik loop met je mee in je proces om je aanbodidee handen voeten te geven op de juiste, gegarandeerd succesvolle, manier.

In een 6 maanden-traject, waarin je de beste basis legt voor het creëren van je eigen werk met als resultaat een perspectiefvol eigen bedrijf. Een combinatie van de groepsdagen en individuele begeleiding.

Ben je geïnteresseerd? In een strategiesessie geef ik je graag vrijblijvend advies wat het beste is voor jou en je (toekomstige) bedrijf. Vanuit daar kunnen we kijken of mijn aanbod daarbij aansluit. Omdat ik wil voorkomen dat je een investering doet die niet past bij jouw behoefte en wensen.
Of twijfel je over wat je wil, wat past bij jou, meld je dan ook aan voor een gratis strategiesessie.

Meld je aan: klik hier.

P.S. om nog even op die strenge meesteres terug te komen…..no pain, no gain, pijn is fijn.
Dit proces gaat over groei. Groeien is fantastisch, maar gaat ook gepaard met pijn. Zonder pijn, zonder buiten je comfortzone treden, geen groei. Het is maar dat je het weet.