Home » Inspiratieworkshop FORMULEER JE TOEGEVOEGDE WAARDE

Inspiratieworkshop FORMULEER JE TOEGEVOEGDE WAARDE

WOENSDAG 29 november 2017 INSPIRATIEWORKSHOP 14.00 – 17.00                                          Nest, Amstelveen  (Laan van Kronenbrug 14, nabij de Zuidas, op de rand van Buitenveldert/Amstelveen)

Kosten: onkostenvergoeding € 5, incl. koffie/thee

Maak je je zorgen over het vinden van een baan? Ben je bang de boot te missen?

Hoeft niet!

FORMULEER JE TOEGEVOEGDE WAARDE EN CREËER JE EIGEN BAAN OF WERK!

Tijdens de inspiratieworkshop FORMULEER JE TOEGEVOEGDE WAARDE maak je kennis met hoe je je toegevoegde waarde formuleert en daardoor je eigen baan of werk bewerkstelligt, hoe daarmee een begin te maken. Wilma bespreekt aannames, vooroordelen en belemmeringen aan de hand van een aantal opdrachten, stellingen en vragen. Jij loopt met meer zelfvertrouwen en nieuwe inzichten naar buiten. Je gaat anders kijken naar je eigen potentieel en de arbeidsmarkt in de nieuwe economie.

Wilma geeft je in overweging om het sollicitatiepad met een ondernemersmentaliteit te benaderen.

Veel mensen denken dat ‘je eigen baan of werk creëren’ niet kan. Maar wat nou, als blijkt dat allerlei beren op de weg bedacht zijn? Als het wel kan? Hoe zou jouw leven er dan uitzien?

Die weg inslaan is een avontuur en dat vereist moed. Want je weet wat je hebt en niet wat je krijgt. Maar iedereen heeft het in zich. En een heimelijk verlangen naar avontuur en vrijheid is ook niemand vreemd.

Meld je aan voor de eerstvolgende inspiratieworkshop:

Wanneer: 29 november 2017

Tijd: 14.00-17.00

Waar: Nest, Amstelveen  (Laan van Kronenbrug 14, nabij de Zuidas, op de rand van Buitenveldert/Amstelveen)

Kosten: onkostenvergoeding € 5, incl. koffie/thee

Aanmelden: wilma@45plusenwerk.nl


Of wil je 1op1 inspiratie? Meld je aan voor een gratis persoonlijke strategiesessie.

In een strategiesessie stellen we een diagnose van je persoonlijke situatie, bekijken we waar je tegenaan loopt, wat of wie je nodig hebt om die belemmering aan te pakken en benoemen we welke eerste stap je kunt zetten om het in gang te zetten. Een diagnose stellen en een strategie uitzetten brengt focus aan in je zoektocht.

Meld je aan, en ik neem contact met je op voor een afspraak.


sylvia spel “Beste Wilma, Ik vond je inspiratie workshop iets om blij van te worden. Alles wat er besproken is tijdens de workshop was heel herkenbaar en ik bent niet de enige die er zo voor staat in deze maatschappij.

Wat mij vooral geholpen heeft tijdens de trainingsdag is hoe andere cursisten er in stonden en wat hun plannen zijn. Je gaat er wel heel anders tegenaan kijken hoe je de toekomst eventueel zou kunnen invullen. Het positieve is dat mijn creatieve brein in ieder geval weer wakker is gemaakt en ik nieuwe mensen heb ontmoet. Wat ik er op langer termijn mee ga doen dat weet ik nog niet. Je hebt daar wel tijd voor nodig om naar toe te groeien terwijl je die niet hebt  maar het eerste stapje is gezet!”

Sylvia Spel

 

“Wilma, Dank voor het verzorgen van de inspiratieworkshop afgelopen woensdag. Je werpt een nieuw licht op het onderwerp ‘voor jezelf beginnen’.”

Johan K.