Home » NU STARTEN

NU STARTEN

Wil je eindelijk weer aan het werk? Z.S.M.? Je eigen werk creëren. Je klanten, opdrachtgevers of werkgevers zitten er op te wachten!

Hoe?

Ik geef je graag vrijblijvend advies wat het beste is voor jou en je toekomstige bedrijf. Vanuit daar kunnen we kijken of mijn aanbod daarbij aansluit. Omdat ik wil voorkomen dat je een investering doet die nu niet past bij jouw behoefte en wensen.

bulb

Inspiratieworkshop “Creëer je eigen werk”

Zijn jouw zorgen over het vinden van een baan soms niet meer te overzien?
Begin je je stiekem wanhopig te voelen?

Ik garandeer je dat je eigen werk kan creëren. Ik laat je zien dat er een ander spoor mogelijk is naast het reguliere solliciteren en zet je aan om in te spelen op een veranderde economie met een veranderde arbeidsmarkt.

Klik hier voor meer informatie over de inspiratieworkshop.

 

handStrategiesessie

Speel je wel eens met de gedachte om je eigen werk te creëren, om het zelf te gaan doen, als het ware je eigen vacature te creëren? Maar je weet niet hoe en je blijft steken in algemene ideeën? Je gedachten gaan alle kanten op en er komt niets uit je handen?

In een gratis strategiesessie help ik je focus aan te brengen.

Klik hier voor meer informatie over de strategiesessie.

 

diamant

VIP – dag Creëer je eigen werk Z.S.M.

Zelfvertrouwen, Stamina, Moed

Persoonlijke verdieping: wie ben ik, wat is mijn toegevoegde waarde, wat wil ik met mijn bedrijf; leiderschap en scherpe keuzes; beren op de weg opgeruimd.

Heb je het gevoel dat je de focus en de discipline mist om de ontwikkeling van je eigen bedrijf, je eigen werk, door te zetten, je eigen succes te creëren? Mis je het zelfvertrouwen, de stamina, de moed om überhaupt te formuleren welke waarde jij toevoegt? Omdat je maar niet langs die beren op de weg komt…

Klik hier voor meer informatie over het individuele programma.

Peter Koeman“Ik heb bij 45plus en werk in eerste instantie een inspiratieworkshop gevolgd. Dit heeft mij verder op het spoor gebracht om over zelfstandig ondernemerschap na te denken, als alternatief voor werken in loondienst. In de latere strategiesessie heb ik het meest gehad aan de hulp om de ideeën systematisch uit te werken. Ter afronding van mijn traject heb ik de trainingsdag gevolgd. Met name het nadenken over de problemen die je kan oplossen en voor welke doelgroep je dit wilt doen, was verhelderend. Ik ben nu zover dat ik mijn eigen bedrijf ga oprichten.” Peter Koeman
“Dankzij de workshop en trainingsdag “Creëer je eigen werk” kan ik nu duidelijk formuleren wat ik te bieden heb. Ik weet wat mij van anderen onderscheidt en wat ik voor anderen kan betekenen. Ook het in kaart brengen van mijn drijfveren vond ik een nuttige oefening. “ – Conny van der Wilk