Home » Strategiesessie ‘creëer je eigen werk’

Strategiesessie ‘creëer je eigen werk’

In een strategiesessie stellen we een diagnose van je persoonlijke situatie, bekijken we waar je tegenaan loopt, wat of wie je nodig hebt om die belemmering aan te pakken en benoemen we welke eerste stap je kunt zetten om het in gang te zetten. Een diagnose stellen en een strategie uitzetten brengt focus aan in je zoektocht.

Meld je aan en ik neem contact met je op voor een afspraak. De strategiesessie is gratis.


roy pelsmaeker “Ik dacht dat ik luchtkastelen bouwde en zag allemaal vreemde beren op de weg, die mijn plannetjes met de grond gelijk maakten.
Na de strategiesessie en de trainingsdag ‘creëer je eigen werk’ ben ik dat heel anders gaan zien: ik bouwde geen luchtkastelen meer, maar was bezig met het neerzetten van fundamenten van een kader van waaruit ik voortaan mijn werkzaamheden zou uitzetten. En…dat ik niet de enige was die vreemde beren op de weg zag: mijn trainingsdag-‘lotgenoten’ hadden dezelfde ervaring!! (wonderbaarlijk!)
Tel daarbij de betrokken, attente en eerlijke manier waarop Wilma je aan de hand meeneemt. Zij wijst jou de weg, houdt jou een spiegel voor, wijst je vakkundig op de valkuilen en geeft je een reeks aan waardevolle tips mee.
Aan een einde van de dag sta je met een vol hoofd buiten op straat en dan hoor je Wilma zeggen ‘klein denken, stap voor stap, binnen jouw mogelijkheden!’
Er verschijnt dan een lach op je gezicht. Wedden?
(dankjewel, wilma!)”

Roy Pelsmaeker


“De strategie-sessie vond ik heel bijzonder; ik ben nog nooit in zo korte tijd zo enthousiast geworden, met zoveel vertrouwen in mijn eigen mogelijkheden.”

Josien Wolterbeek


 Anne Malsy-Mink

‘Met stip de beste eye-opener van dit halfjaar kreeg ik van Wilma Wassenaar: ‘een betaalde baan is maar één van de uitingen van werk. Daarnaast zijn er zes keer zoveel baanzoekers als vacatures. Dus een half leger aan ervaren mensen met expertise, die alle ruimte en mogelijkheden hebben om hun eigen werk te creëren!’ Dat is taal die ik begrijp. Niet meer met jezelf als product leuren, maar jouw expertise inzetten als product waarmee je anderen verder helpt. Die kordate, realistische aanpak van Wilma Wassenaar maakte indruk. Tijdens een latere strategiesessie met Wilma heb ik haar wederom ervaren als een sparringpartner die met kennis van zaken, warmte, humor en flink doorvragen op exact het juiste knopje weet te drukken om je motor in gang te zetten. Ze hield me gewoon een spiegel voor: ‘Ben je meer bezig in je hoofd i.p.v. doen en daadwerkelijk handen en voeten geven aan je bedrijf? Zet je grootste kracht in je werk dan in als stuwende kracht voor jezelf. Anne, je gebruikt zo’n weldadige duidelijkheid en structuur in je teksten. Geef je hoofd en agenda hetzelfde cadeau.’

Zo simpel, en zo goed te doen. Mijn agenda ademt inmiddels die stevige structuur, die mij en mijn bedrijf in rap tempo verder zal helpen. Met een bevrijd hoofd hoef ik alleen nog maar uit te voeren. Weg met dat denken, nu kan ik eindelijk doen. Wilma, mijn grote grote dank voor dat precies juiste inzicht dat je me gaf!”

Anne Malsy-Mink, www.decontentclub.com