Home » Trainingsdag JE TOEGEVOEGDE WAARDE

Trainingsdag JE TOEGEVOEGDE WAARDE

In 1 dag: formuleer je toegevoegde waarde en vind 100% zeker je baan of werk

 

maandag 7 mei 2018, Pand Zuid, IJsbaanpad 9, Amsterdam

Helaas, je hebt de dag net gemist; je zult even geduld moeten hebben tot na de zomer, medio september/oktober. Meld je vast aan en verzeker jezelf van een plek!

Je wilt graag zo snel mogelijk je baan of werk vinden en alles doen om dat waar te maken. Je wil concreet aan de slag en in een kort tijdsbestek instrumenten aangereikt krijgen die je helpen daadwerkelijk focus aan te brengen in je zoektocht naar werk. Scherpe keuzes te maken. Je onderscheidende waarde formuleren, hoe daar toegevoegde waarde van te maken. Zelfvertrouwen ontwikkelen. Moed verzamelen om door te pakken. Dat kan!

Schuif aan bij mijn stoomcursus JE TOEGEVOEGDE WAARDE

en vind zeker je baan of werk, uiteindelijk.

Resultaat

 • Onderscheidende aanbodideeën
 • Hoe daarvan toegevoegde waarde te maken
 • Ondernemersmentaliteit
 • Jouw favoriete klanten/werkgever(s)
 • Hoe je toegevoegde waarde voor een baan in te zetten
 • Verdienmodel: hoe je toegevoegde waarde te gelde maken
 • Basis bedrijfsplan

De training  JE TOEGEVOEGDE WAARDE is een stoomcursus ‘how to’.

Een compacte trainingsdag die je baan of werk creëren of vinden handen en voeten geeft.

Kort samengevat, vertaal je deze dag je ervaring, kennis en kunde naar onderscheidende aanbodideeën en leer je hoe hiervan een toegevoegde waarde te maken. Hoe je te positioneren als expert en  van toegevoegde waarde te zijn voor een werkgever of als ondernemer:

je biedt een oplossing voor een vraagstuk van een ander.

 

Ik weet nog precies hoe ik startte met mijn eigen werk creëren, toen, medio 2014.

Naast dat ik stampvol adrenaline zat na mijn besluit ik ga het zelf doen, voelde ik mij ook heel onzeker. Ik ging alle kanten op met mijn gedachten, over aanbod, over ‘de markt’, over mijn niche. Ik draaide rond in mijn hoofd in ALGEMEENHEDEN en GEDACHTES over de noodzakelijke voorwaardes om te ondernemen.
Kortom, ik had geen focus, ik had geen strategie, ik had geen zelfvertrouwen, ik dreigde te verzanden in VRIJBLIJVENDHEID…..

Het antwoord: DOEN, een begin maken, een stap zetten. Het bleek mijn volgende kantelpunt te zijn! Ik volgde training in hoe ik focus kon aanbrengen en wat de juiste marketingstrategie is op weg naar een florerend bedrijf.

Maar bovenal zocht ik hulp om mijn zelfvertrouwen op te krikken, voldoende moed te blijven verzamelen en door te pakken. Eigenlijk was dit laatste eerst aan de orde….. Het was het begin van een bijzonder en gegarandeerd succesvol pad. Mijn kennis en ervaring draag ik graag aan je over.
Tijdens de trainingsdag Formuleer je toegevoegde waarde en creëer je eigen baan of werk, richten we ons op de 3 belangrijkste onderwerpen om focus en duidelijkheid aan te brengen in wat jou onderscheidt.
1. je missie – wat drijft je, waarom doe je de dingen zoals je ze doet, waar geloof je in
2. je expertise – de optelsom van wat je weet, wat je kan, wat je gedaan hebt
3. je oplossingen – oftewel je aanbod, je producten, je propositie

Duidelijkheid op punt één en twee, losgezien van de kaders van de arbeidsmarkt, vormt de basis voor je oplossingen. Want wist je: focus gaat voor 70% over het specifiek maken van wat jou uniek maakt. De overige 30% is het verpakken in een onweerstaanbaar pakket voor je klanten, of dit nu een werkgever of opdrachtgever is.
Om te spreken met Simon Sinek:

“it’s about the why, not about the what”

Vaak zit je zo vast in je eigen overtuigingen en kaders, dat het niet lukt om je oude zekerheden los te laten en met een ondernemersblik tegen jezelf aan te kijken. Daarnaast vertellen de meeste ondernemersexperts je wat je moet doen, niet HOE je dat doet. Vervolgens haak je af, omdat “ondernemen niet in je zit”. Dat is zonde en niet nodig. Het zit wél in je! Weet ik uit eigen ervaring.

Een ondernemersmenatliteit, als ondernemer denken en handelen, kun je leren en trainen.

Daarom heb ik deze dag ontwikkeld, om je ondernemersdenken en – handelen te laten doen en te ontwikkelen. Omdat ik jou ook gun wat het mij gebracht heeft: de regie te nemen over je leven, door mee te bewegen de nieuwe economie voor je te laten weken in plaats van tegen je en boven jezelf uitstijgen. Ervaren dat je meer kunt dan je denkt.

Voor wie?

Dienstverleners die:

 • Worstelen met hun focus, maar er niet uitkomen, alle kanten blijven uitgaan
 • Zitten met hoe onderscheid ik mij
 • Moe zijn van ‘die ene niche’ te zoeken
 • Ideeën willen over wat ze kunnen aanbieden en een plan van aanpak voor hun meest lucratieve idee
 • Moed hebben…en de eerste stap zetten om de regie over hun leven te nemen (onder het motto ‘als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat hebt’)
 • Onafhankelijk willen zijn van uitkeringen
 • De oude economie loslaten en de nieuwe economie voor zich willen laten werken
 • In mogelijkheden denken
 • Voldoende inkomen willen genereren met hetgeen wat ze het allerliefste doen, waar ze het allerbeste in zijn, waar de wereld op zit te wachten en waar de wereld voor wil betalen
 • Controle willen over het aantrekken van klanten
 • Controle willen over de afstemming met ‘wat de markt wil’ en wat zij aan kunnen bieden

Wat is het?

Dit is wel een training die gaat over:

 • Meer vertrouwen in jezelf en je ondernemerschap
 • Moed
 • Daadkracht en meer doorzettingsvermogen
 • Lucratieve en haalbare ideeën waarin je kennis en kunde optimaal tot zijn recht komt
 • Hoe jouw onderscheidende marketingverhaal te gebruiken in je promotie en je verkoop
 • Manieren om onafhankelijk je geld te verdienen
 • Een plan om je aantrekkelijkste idee te realiseren en waar klanten geen nee tegen kunnen zeggen

Wat is het niet?

Dit is niet een training:

 • Die gaat over snel geld verdienen.
 • Waarbij je aan het eind van de dag klaar bent, dat het af is, met verdiensten en al…nope, dat is niet het geval, want, sterker, het is een geweldig begin
 • Waarbij de ander ‘het werk’ voor je kan doen. (Zouden we wel willen, maar ja…)
 • Waarbij de andere deelnemers of ik je je lumineuze kant-en-klare aanbodidee leveren….

De dag vertegenwoordigt een waarde van € 298 excl.21% btw

Zijn we bekend met elkaar? Neem dan contact met me op. Ik beloof je dat het de moeite waard is.

Wanneer?

De trainingsdag JE TOEGEVOEGDE WAARDE is van 09.30 – 17.00 bij Pand Zuid, IJsbaanpad 9, Amsterdam (Pand Zuid ligt pal naast het Olympisch Stadion.)

Schuif je ook aan? De eerstvolgende trainingsdag is medio september/oktober 2018  in Pand Zuid, IJsbaanpad 9, Amsterdam (Pand Zuid ligt pal naast het Olympisch Stadion.)

Schrijf je in: wilma@45plusenwerk.nl


jolanda zandvliet“De workshop, strategiesessie en de trainingsdag die ik bij Wilma heb gevolgd allen met als thema ‘creëer je eigen werk’ hebben mij verder gebracht om mijn weg om mijn eigen werk te creëren.

Vooral haar persoonlijke betrokkenheid bij de deelnemers en de voorbeelden die zij geeft uit haar leerproces spreken mij erg aan. Hoe ga je om met beren op je weg en hoe betrek je je eigen leerproces (oude pijn) bij je nieuwe werk i.p.v. zoals bij andere workshops snel wordt geadviseerd om niet achterom te kijken.

Je creativiteit wordt flink aangewakkerd door visualisatie oefeningen en het maken van je eigen tv show. Bedankt Wilma.”

Jolanda Zandvliet


Tim Oosten“De trainingsdag heeft bijgedragen aan het besef dat met alleen zoeken naar een betaalde baan de kans op succes klein is. Als ik organisaties niet kan helpen door een vacature te vervullen, kan ik ze misschien wel helpen door problemen voor ze op te lossen.

Ik heb scherper voor ogen gekregen wat ik wil en waar mijn toegevoegde waarde ligt.

Ik heb het inzicht gekregen, na nader onderzoek, dat ik de doelgroep die ik aanvankelijk voor ogen had, voor mij niet levensvatbaar is.

De dag heeft aan mijn verwachtingen voldaan: Wilma is een enthousiaste en gedreven vrouw, die zich het lot van haar klanten oprecht aantrekt, ze met volle energie verder wil helpen en ze op het juiste spoor zet. “

Tim Oosten


 Peter Koeman

“Ik heb bij 45plus en werk in eerste instantie een inspiratieworkshop gevolgd. Dit heeft mij verder op het spoor gebracht om over zelfstandig ondernemerschap na te denken, als alternatief voor werken in loondienst. In de latere strategiesessie heb ik het meest gehad aan de hulp om de ideeën systematisch uit te werken. Ter afronding van mijn traject heb ik de trainingsdag gevolgd. Met name het nadenken over de problemen die je kan oplossen en voor welke doelgroep je dit wilt doen, was verhelderend. Ik ben nu zover dat ik mijn eigen bedrijf ga oprichten.”

Peter Koeman


roy pelsmaeker “Ik dacht dat ik luchtkastelen bouwde en zag allemaal vreemde beren op de weg, die mijn plannetjes met de grond gelijk maakten.
Na de strategiesessie en de trainingsdag ‘creëer je eigen werk’ ben ik dat heel anders gaan zien: ik bouwde geen luchtkastelen meer, maar was bezig met het neerzetten van fundamenten van een kader van waaruit ik voortaan mijn werkzaamheden zou uitzetten. En…dat ik niet de enige was die vreemde beren op de weg zag: mijn trainingsdag-‘lotgenoten’ hadden dezelfde ervaring!! (wonderbaarlijk!)
Tel daarbij de betrokken, attente en eerlijke manier waarop Wilma je aan de hand meeneemt. Zij wijst jou de weg, houdt jou een spiegel voor, wijst je vakkundig op de valkuilen en geeft je een reeks aan waardevolle tips mee.
Aan een einde van de dag sta je met een vol hoofd buiten op straat en dan hoor je Wilma zeggen ‘klein denken, stap voor stap, binnen jouw mogelijkheden!’
Er verschijnt dan een lach op je gezicht. Wedden?
(dankjewel, wilma!)”

Roy Pelsmaeker


 sylvia spel “Beste Wilma, Ik vond je inspiratie workshop iets om blij van te worden. Alles wat er besproken is tijdens de workshop was heel herkenbaar en ik bent niet de enige die er zo voor staat in deze maatschappij.

Wat mij vooral geholpen heeft tijdens de trainingsdag is hoe andere cursisten er in stonden en wat hun plannen zijn. Je gaat er wel heel anders tegenaan kijken hoe je de toekomst eventueel zou kunnen invullen. Het positieve is dat mijn creatieve brein in ieder geval weer wakker is gemaakt en ik nieuwe mensen heb ontmoet. Wat ik er op langer termijn mee ga doen dat weet ik nog niet. Je hebt daar wel tijd voor nodig om naar toe te groeien terwijl je die niet hebt  maar het eerste stapje is gezet!”

Sylvia Spel


“Dankzij de workshop en trainingsdag “Creëer je eigen werk” kan ik nu duidelijk formuleren wat ik te bieden heb. Ik weet wat mij van anderen onderscheidt en wat ik voor anderen kan betekenen. Ook het in kaart brengen van mijn drijfveren vond ik een nuttige oefening. “
Conny van der Wilk


Investering:  € 298 excl. btw. Schuif je ook aan? De eerstvolgende trainingsdag is op medio september/oktober 2018, in Pand Zuid, IJsbaanpad 9, Amsterdam (Pand Zuid ligt pal naast het Olympisch Stadion).
Schrijf je in: wilma@45plusenwerk.nl