Home » Trainingsdagen de marketingpiramide

Trainingsdagen de marketingpiramide

2-daagse training je eigen werk marketing: de marketingpiramide en jaarplan, Z.S.M.

Zelfvertrouwen, Stamina, Moed

Je hebt concrete ideeën wat voor werk jij voor jezelf wil creëren, wat voor bedrijf je wil, je weet goed wat jouw expertise is, wellicht heb je al een website en weet je ook wie jouw doelgroep is,…. nu De Markt benaderen. Hoe? En waar is datfameuze Gat? Vooralsnog heb jij het nog niet gevonden, want je hebt geen of niet voldoende klanten. Je twijfelt aan je keuzes. Waar haal je het zelfvertrouwen, de stamina en de moed vandaan om ermee door te gaan? Om je keuzes aan te scherpen? Niet te leuren met jezelf?

Misschien heb je eerder gelezen dat ik voortdurend in mijn hoofd bezig was met de noodzakelijke voorwaarden om te ondernemen. Ik wilde ze allemaal tegelijk creëren en ging daardoor alle kanten op. Dat zette geen zoden aan de dijk. Het was allemaal VRIJBLIJVEND spel. Ik miste een duidelijke strategie vanuit een duidelijke visie. Om mezelf en mijn vaardigheden aan te scherpen volgde ik trainingen. Het licht ging branden. Ik kwam erachter dat het inzetten van de juiste marketingstrategie met een duidelijke visie alle verschil maakt om succesvol je eigen bedrijf te ontwikkelen versus ongericht bezig zijn. Ik kwam er ook achter dat ondernemen vanuit je hart, bevlogen ondernemen, kan. Sterker nog, de beste manier is om succesvol te ondernemen, om klanten te krijgen. Ondernemen valt gewoon te leren, ook ondernemen op jouw eigen manier, met jouw eigen verhaal.

De marketingpiramide, deze marketingstrategie, was een eyeopener voor me. De strategie is gebaseerd op het principe dat je een probleem voor je klant oplost, dat klanten jou vinden doordat je zichtbaar bent en door contact te maken met je klant, bekend te worden bij je klant. Je klant raken met jouw eigen bijzondere verhaal en vertrouwen opbouwen. Vanuit deze basis gunt een klant je uiteindelijk de opdracht. Mooi hè!

Deze marketingstrategie gaf me concrete ideeën en plannen. Vanuit deze strategie bouwde ik mijn bedrijf om mijzelf en de mensen voor wie ik wil werken, heen. De wijze lessen die ik heb geleerd, draag ik graag aan je over. Niet in de laatste plaats omdat ik als geen ander weet waar je tegenaan loopt en met welke vragen je zit.

De sleutel tot je succesvolle bedrijf is de juiste marketingstrategie, de marketingpiramide, in te zetten met het juiste uitgangspunt. Door heel veel te geven en jezelf al doende als expert te positioneren. Het is zaaien, zaaien en nog eens zaaien. Uiteindelijk weet je klant dat alleen jíj dit specifieke probleem voor hem kan oplossen. Je hebt een toegevoegde waarde voor je klant en daar ben je beiden gelukkig mee. Je klant trekt er graag zijn portemonnee voor. Dit is geen verkopen, je bent niet aan het leuren met jezelf, dit is de ander helpen een beslissing te nemen. Ook wordt je klant je ambassadeur, want hoort zegt het voort. En zo zet je een vliegwiel in werking!

In 2 dagen maak ik je wegwijs in deze strategie.

Wat:

2 dagen de marketingpiramide = marketingstrategie en jaarplan

  • Verkopen vanuit je hart.
  • Succesvol verdienmodel en succesvolle marketingstrategie volledig geënt op jouw persoon.
  • Je eigen persoonlijke marketingverhaal.
  • Overtuigende verkoopgesprekken voeren.
  • Overtuigende teksten schrijven.
  • Website resultaatgericht inrichten.
  • Jaarplan

Mijn belofte aan jou:

Het resultaat: je eigen werk in de steigers, zelfvertrouwen, moed, focus.

 

Wanneer:

Start: medio mei/juni 2016

Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 10

Locatie:

Amsterdam, nog nader te bepalen

 

Investering:
Natuurlijk kost meedoen geld.
Je investering voor 2 dagen bedraagt € 900 excl.21% btw.

Ik weet, dat is best een bedrag. Het is echt een investering in jezelf. Dan wil je er ook zeker van zijn dat die investering oplevert wat jij wil. Daarom kom ik graag met je in gesprek. Ik geef je graag vrijblijvend advies wat het beste is voor jou en je (toekomstige) bedrijf. Vanuit daar kunnen we kijken of mijn aanbod daarbij aansluit. Omdat ik wil voorkomen dat je een investering doet die niet past bij jouw behoefte en wensen.

TIP: het UWV scholingsvoucher twv € 1000 is inzetbaar voor mijn trainingen! Ik heb er een speciaal trainingspakket op ontworpen. Doe er je voordeel mee.

Meld je aan: klik hier.